Udsigten fra city ud mod Nørrebro, der i weekenden er fyldt med liv og fest - og naturligvis et af vores stop på turen.
Skuespilhuset i solnedgangen - med udsigt til Københavns havnefront og byens aftenbelysning.
Aften ved Amalienborg - endnu et stop på aftenturen. Tag med turen, der er fyldt med seværdigheder og afslappet aftenstemning.

Aften i København

Aftenturen tager dig med rundt til en lang række af Københavns store seværdigheder og attraktioner i skumringen. Oplev cykelstierne oplyst af den nedgående sol og se lysene bliver tændt over byen. Aftenturen afholdes fredag og lørdag, og på denne tur vil du se københavnerne i et mere afslappet tempo, klar til at nyde weekenden og et par fridage. De lokale er på vej til caféer, restauranter og barer, og vi cruiser rundt og ser nogle af de gode steder at gå ud i byens forskellige kvarterer. Denne tur er meget afslappet og vi tager os god tid til at indfange atmosfæren og stemningen af aften, weekend og fest i København.

Cycling Copenhagen holder vores ture meget uformelle og vi kører afsted i små grupper, så der er masser af tid til spørgsmål omkring de steder og personer, som vi møder på vores tur gennem byen. Turen starter ved caféen ved vort mødested, hvor vi over en kop kaffe giver en kort introduktion til vores cykler og hvilke forholdsregler cyklisten må tage i byen. Bare rolig, i weekenden er der ingen stress, heller ikke på cykelstien.

Highlights – Kongens Nytorv, Nyhavn, Skuespilshuset, Amaliensborg, Kastellet, Søerne, Statens Museum for Kunst, Nørrebro, Rådhuspladsen, Vor Frue Kirke, Tivoli, Glyptoteket, Københavns Havn og den Sorte Diamant.

Vælg dato og book