Håndbyggede cykler og unikt design - det er aspekter, der har været med til af definere den danske cykelkulter.
Cykelstierne i København er unikke i form og design og bliver kopieret i diverse storbyer under navnet Copenhagen Lanes.
Håndbyggede designcykler, klargjort til nogle heldige cyklister, der får et fantastisk køretøj.

Cyklernes By

København er en af verdens førende cykelbyer. Mere end 30 procent af københavnerne tager cyklen hver eneste dag, og det er en af grundene til, at København er en så unik cykelby. En anden grund er alle de lokale cykelproducenter med stolte traditioner i design og håndværk. På denne tur hylder vi disse entusiater og besøger nogen af deres værksteder og butikker. Desuden triller vi forbi mange af de cykelinitiativer som Københavns Kommune har igangsat for at cykelkulturen endnu mere.

Dette er turen for alle, der deler vores passion for cykler og design, og for dem, som gerne vil besøge og opleve værksteder, der normalt er lukkede for offentligheden. Tag med på turen og bliv en del af Cyklernes By for et par timer. Der er en række producenter og cykelmagere, der glæder sig til at se jer og give jer et indblik i den danske cykelkultur.

Cycling Copenhagen holder vores ture meget uformelle og vi kører afsted i små grupper, så der er masser af tid til spørgsmål omkring de steder og personer, som vi møder på vores tur gennem byen. Turen starter ved caféen ved vort mødested, hvor vi over en kop kaffe giver en kort introduktion til vores cykler og de uskrevne regler på byens cykelstier. Og tag det helt roligt, københavnerne er slet ikke så slemme, når bare man følger trafikken.

Highlights – vi har ikke nogle faste stops på denne tur, men vi præsenterer en række spændende aspekter af cykelkulturen i København.

Vælg dato og book