Den Lille Havfrue - måske den mest kendte dansker i verden. Hun fejrer 100 års fødselsdag i år, men er stadig i fin form.
Nyhavn er altid et besøg værd og naturligvis et af de steder, som vi passerer på denne tur.
Vi kommer naturligvis også forbi Amalienborg. Forvent ikke at se kongefamilien, men regn med at møde Livgarden og en masse turister.
Skuespilhuset på havnefronten med udsigt til den nye Opera og Holmen i solskin.

Klassiske København

Oplev vores fantastiske hovedstad på samme måde som københavnerne – nemlig på cykel – på denne guidede tur rundt til de største seværdigheder i indre by. Der er stop undervejs med historier og anekdokter om de mest kendte steder, lige fra Den Lille Havfrue og Amalienborg til Christiansborg og Vor Frue Kirke. Helt klart turen til dig, der ikke har set København før og gerne vil have de mest gængse ting med, eller bare trænger til en dosis klasssisk sightseeing.

København er hovedstaden i verdens ældste monarki og du kan opleve hele byens historie på denne guidede tur rundt i de forskellige perioder, lige fra Absalons anlæggelses af byen videre forbi Christian d. 4.’s mange bygninger til den arkitektoniske perle som København er i dag med moderne bygninger som Operaen, Skuespilhuset og Nationalbanken. Under hele turen vil der blive gjort stop, hvor der vil blive fortalt om de forskellige stop. Turen tilbagelægges på cykel, akkurat som Københavnerne selv ville gøre. Cyklerne er danskdesignede og er yderst komfortable med tre gear og stødabsorberende dæk.

Highlights – Nationalbanken, Nyhavn, Skuespilhuset, Amalienborg, Den lille Havfrue, Kastellet, Rosenborg, Kongens Have, Christiansborg, Vor Frue Kirke, Rundetårn, H.C. Ørstedsparken, Rådhuset, Tivoli og Glyptoteket.

Vælg dato og book