Sommer i byen og en masse lokale i solen på Vesterbro, hvor du finder hippe restauranter, trendy caféer og god shopping.
Det levede liv, cool atmosfære og Københavnere i deres eget miljø - det er hvad du oplever på denne tur i det urbane København.
Torvehallerne er endnu et stop på denne tur. Her køber de lokale ost, kød, vin og økologiske grøntsager.

Urbane København

Har du allerede set de største sights i København eller er du mere til de små lokale områder, så er dette turen for dig. Her triller vi gennem Københavns forskellige kvarterer, lige fra Nørrebro til Christianshavn. Turen giver alle et godt indblik i livet og historien i de forskellige områder – fra det børnevenlige Islands Brygge til det hippe Christianshavn. Denne tur emmer af atmosfære og Københavnerliv.

København består af en masse små områder, de såkaldte brokvarterer, der tidligere var små forstæder til byen. Nu er de en integreret del af København, men de har alle bibeholdt særlige karaktertræk, der adskiller dem fra hinanden. Hvor centrum eller kernen af København er stedet, man som turist besøger, så er brokvartererne det sted, hvor Københavnerne selv bor. På denne tur får du et indblik i den hverdag og får desuden hørt om og set en masse spændende områder, der bestemt er et besøg værd en senere gang. Dette er turen, hvor du virkelig oplever byen som Københavnerne selv gør. Selvfølgelig på en designercykel og i god stil.

Highlights – Sankt Hans Torv, Elmegade, Assistens Kirkegård, Jægersborggade, Frederiksberg, Frederiksberg Have, Enghave Plads, Istedgade, Kødbyen, Islands Brygge, Christianshavn og Christiania.

Vælg dato og book