Er der stop på turen? Kan vi tage billeder af de mange cykler i byen? Se svarene nedenfor i vores FAQ.
Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål i vores FAQ, så kontakt os endelig med øvrige spørgsmål og kommentarer.

FAQ

VIL DER VÆRE STOP PÅ TUREN?
Ja, vi stopper ved attraktionerne, hvor guiden vil fortælle om de forskellige seværdigheder, disses historier og samtidig dele en håndfuld anekdoter.

BLIVER TUREN AFLYST, HVIS VEJRET ER DÅRLIGT?
Vi aflyser ikke på grund af regn- og snevejr. Det eneste tidspunkt, hvor vi aflyser vores ture, er hvis der ligger islag på Københavns gader. Hvis dette sker, informerer vi gæsterne via email eller telefon i så god til som muligt.

HVORDAN SKAL JEG KLÆDE MIG PÅ?
Da vi holder nogle mindre stop på turen, anbefaler vi, at man i de kolde måneder altid tager et ekstra lag på i forhold til hvad man normalt ville cykle i. Hvis det blæser på dagen, kan det være en god ide at tage et vindtæt lag på, da vi ofte cykler langs med vandet og man derfor godt kan blive lidt kold på grund af blæsten.Til trods for at den danske sommer nogle gange kan være lidt våd, så har vi også nogle fantastiske solskinsdage og her er det vigtigt at huske solcremen. Vi anbefaler en solcreme med medium til høj beskyttelse (mindst SPF 15).

ER DER DRIKKELSE PÅ TUREN?
Drikkelse er IKKE inkluderet i turen, så vi anbefaler at gæster tager deres eget væske med hvis det er en varm dag. Alle cykler har kurv eller lad, så du kan sagtens have en lille taske med.

HVOR HURTIGT KØRER I PÅ TURENE – SKAL JEG VÆRE DEN NÆSTE ROLF FOR AT DELTAGE?
Vores ture er først og fremmest sightseeing og hygge i storbyen, så alle kan være med. Vi gør også en del stop, så tempoet bliver ikke et problem. Det er dog vigtigt at man som deltager er i stand til at cykle forsvarligt på byens gader og stræder for at sikre at man får en rigtig god oplevelse og samtidig ikke ødelægger turen for andre.

JEG HAR BOOKET EN YAKKAY HJELM, HVOR OG HVORDAN AFHENTER JEG DEM?
Det er nemt! Når du booker din cykeltur med Cycling Copenhagen, skal du i booking processen indikere at du gerne vil lane en hjelm og huske at registrere din størrelse. Hjelmen vil så ligge klar til dig ved starten af turen og skal bare returneres ved afslutningen af vores ridt gennem byen.

ER DET MULIGT AT OPBEVARE TASKER OG TØJ VED STARTSTEDET?
Desværre er der ikke opbevaringsmuligheder ved starten. Alle vores cykler har kurv eller lad, så du kan godt have en lille taske med.

ER DET MULIGT AT TAGE BILLEDER PÅ TUREN?
Ja, selvfølgelig. Deltagere er mere end velkommen til at tage et kamera med og skyde løs. Del meget gerne dine billeder med os på Facebook.