Et billede fra vores første guidede tur i København, hvor vi en skøn eftermiddag trillede gennem byens gader med venner og familie.
Tag med os på en guidet sightseeing på cykel rundt i skønne København.

Grupper

Er I en lille gruppe, en stor familie eller en mindre virksomhed, der gerne vil have en autentisk Københavner-oplevelse, så er en privat tur med Cycling Copenhagen det oplagte valg. Med vores passion for cykling og København kan vi garantere, at I får en helt unik oplevelse, der er skræddersyet til jeres ønsker.

Den bedste måde at opleve København på er på en cykel og det er lige præcis, hvad vi tilbyder hos Cycling Copenhagen. Vi er vilde med cykelkultur, dansk design og så naturligvis København. Prøv en af vores guidede ture og oplev livet i byen, selvfølgelig på en cykel gennem vores skønne bys forskellige kvarterer. På turene vil vores lokale guider vise de mest cool områder, krydret med en masse anbefalinger til en fantastisk oplevelse i København.

Hiv endelig fat i os for at høre om ledige datoer eller blot for at modtage vores bud på en specialdesignet tur til jer. Vi er sikre på, at vi nok skal finde på noget godt sammen.

Kontakt:
Email: christian@cycling-copenhagen.dk
Tlf: +45 21762829