Tag med på vores guidede cykelture rundt i København - en by fyldt med cykler.
Cykler og afslappet stemning i byen - det er hvad du kan opleve på vores cykelture rundt i København.

Handelsbetingelser

Ved at acceptere Cycling Copenhagens handelsbetingelser på Cycling Copenhagens hjemmeside, accepterer du som kunde nedenstående betingelser:

Kunden forstår og accepterer følgende vilkår:

 • Jeg vil gerne deltage i en Cycling Copenhagens cykelture.
 • Jeg forstår at Cycling Copenhagens ture er fysiske aktiviteter og kræver at jeg er i stand til at cykle på en cykel uden hjælpemidler.
 • Jeg er i god fysisk form og påtager mig risikoen for, at jeg er i stand til at tilbagelægge de givne distancer, som nævnt på hjemmesiden for den cykeltur jeg er booket på.
 • Jeg forstår at hvis jeg på nogen måde ikke er i stand til at cykle Cycling Copenhagens tur i det givne tempo og den givne distance, har Cycling Copenhagen ret til at afvise mig og andre jeg har booket på en tur, fra det resterende af cykelturen, uden nogen form for økonomisk kompensation.
 • Jeg er i god fysisk form og jeg kender mine fysiske grænser godt nok, til selv at sige fra eller stoppe inden jeg eventuelt bliver skadet eller på anden måde fysisk forhindret i at deltage på Cycling Copenhagens specifikke cykeltur.
 • Skulle jeg mod forventning undervejs få en skade eller blive fysisk forhindret i at gennemføre cykelturen er det min egen risiko og Cycling Copenhagen påtager sig ingen risiko herfor og jeg modtager ingen økonomisk kompensation.
 • Jeg forstår at samtlige cykelruter er åbne for normal trafik på områder, hvor færdselsloven gælder og jeg er selv ansvarlig for at begå mig korrekt i trafikken.
 • Jeg forstår at der ikke er nogle vandstationer på turene, og at jeg derfor selv skal medbringe drikkevarer, såfremt dette måtte være nødvendigt.
 • Jeg vil cykle i overensstemmelse med danske trafiklove og regulativer.
 • Jeg forstår at ved at acceptere handelsbetingelserne, opgiver jeg min ret til at lægge sag an mod Cycling Copenhagen eller på anden måde søge kompensation fra Cycling Copenhagen og deres guider.
 • Jeg giver min tilladelse til at billeder der bliver taget af mig selv eller andre jeg har booket en cykeltur for, kan til enhver tid blive brugt af Cycling Copenhagen på deres hjemmesider, sociale medier, i forbindelse med markedsføring og presse aktiviteter. Hvis du eller personer du booker for ikke vil have dine billeder benyttet, skal du informere os skriftligt inden starten på din cykeltur med Cycling Copenhagen.
 • Jeg er indforstået med at i tilfælde af at jeg har bestilt hjelm, er det mit og kun mit ansvar at returnere denne efter cykelturen.
 • Jeg afgør selv om jeg ønsker at bruge cykelhjelm, og Cycling Copenhagen kan ikke gøres ansvarlig for skader opstået som følge af manglende brug af cykelhjelm.
 • Jeg forstår at eventuelle depositum ikke vil blive trukket i købsøjeblikket, men beløbet vil blive reserveret, så det på et senere tidspunkt kan trækkes i tilfælde af at lånte hjelme ikke er returneret.
 • Jeg forstår at i tilfælde af at jeg har bestilt supplerende produkter vil disse blive leveret efter endt cykeltur og det er ikke muligt at få disse tilsendte eller på anden vis leveret.
 • Jeg forstår at min deltagelse sker på eget ansvar og at jeg således ikke kan holde Cycling Copenhagen erstatningsansvarlig i forbindelse med skader på mig selv, på udstyr og aktiver ejet af tredjemand eller skader på udstyr, som jeg har lånt/lejet af Cycling Copenhagen.
 • Cycling Copenhagen er ligeledes ikke ansvarlig for den skade, som genstande tilhørende Cycling Copenhagen måtte forvolde på deltagere eller aktiver/effekter tilhørende deltageren. Cycling Copenhagen fraskriver sig således ansvar for produktansvar i videst mulige omfang.
 • Jeg forstår at jeg er ansvarlig for at cyklen jeg får stillet til rådighed tilbageleveres i samme stand som jeg modtog den og at jeg er erstatningsansvarlig i tilfælde af at cyklen stjæles eller tager skade eller på anden måde undergår værdiforringelser under turen.

Det er muligt at afbestille en cykeltur op til 24 timer inden start. Ved afbestilling senest 24 timer inden påbegyndelsen af en bestilt cykeltur opkræves et afbestillingsgebyr på 50% af bookingens totale beløb og ved afbestilling senere end 24 timer før cykelturens start, er det ikke muligt at få refunderet noget af sin bestilling. For at afbestille skal man emaile info@cycling-copenhagen.dk og en eventuel refundering vil blive udført i løbet af 7 arbejdsdage.

Betaling af ture (med undtagelse af specialture, som faktureres) skal foregå online via PayPal gennem bookingprocessen på Cycling Copenhagens hjemmeside (www.cycling-copenhagen.dk). Det er muligt at betale med følgende betalingskort: Visa, Mastercard og American Express.

Cycling Copenhagen og andre personer eller organisationer i samarbejde med Cycling Copenhagen, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig i forbindelse med uheld, vejrforhold, turindhold eller andre aktiviteter og services som Cycling Copenhagen udbyder. Cycling Copenhagen kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der eventuelt måtte forekomme i forbindelse med vores aktiviteter, hverken før, under eller efter en potentiel aktivitet.

I tilfælde af at du registrerer andre gæster eller booker på vegne af andre cyklister, bekræfter du at du har fuld ret og autoritet til at gøre dette, og at de personer du booker for accepterer samtlige forhold i Cycling Copenhagens handelsbetingelser.

Cycling Copenhagen kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig eller på anden måde ansvarlig for fejl og mangler på vores hjemmesider, sociale medier etc. Cycling Copenhagen kan på ingen måde gøres ansvarlig for eventuelle substitutservices eller tab som en kunde eller 3. part måtte have i forbindelse med en aktivitet med Cycling Copenhagen eller brug af vores hjemmeside.

Cycling Copenhagen er et brand fra RideInStyle ApS, og kunden indgår således aftale med RideInStyle ApS, CVR.nr. 35212132.