Et billede fra vores første guidede tur i København, hvor vi en skøn eftermiddag trillede gennem byens gader med venner og familie.
Christian, manden bag Cycling Copenhagen, på fotoshoot med en af de lokalproducerede danske designcykler.

Historien

Cykling Copenhagen er grundlagt i 2013 af Christian Hougaard, cykelentusiast og passioneret københavner.

Efter at have arbejdet ni år med marketing og medier i Storbritannien, Sverige og Danmark, valgte Christian at skifte bane og åbnede en onlineshop med håndlavede cykler fra København. Ideen til Cycling Copenhagen stammer fra en vellykket cykeltur som Christian arrangerede for venner og familie i september 2012, hvor han præsenterede den lokale cykelkultur på en cykeltur rundt i Københavns gader. Kombinationen af cykling, sightseeing og lokal viden var fænomenal og det er denne kombination, der er kernen i Cycling Copenhagen.

De bedste oplevelser, når du besøger en ny by, kommer typisk på anbefalinger fra lokalbefolkningen, hvilket er grunden til at alle guider er lokale københavnere og selvfølgelig erfarne cykelrytter.

Efter flere år med møder i diverse storbyer, så kender Christian udemærket følelsen af kun at se lufthavne, hoteller og mødelokaler. Det har Christian også sat sig for at ændre ved at tilbyde “Business Tours” specielt designet til forretningsrejsende.

Cykling Copenhagen er også leverandør af kundetilpassede ture under en række temaer til firmaarrangementer, konferencer og kongresser.