Alle cykler i København og det er den nemmeste måde at komme omkring. Tag med på vores cykelsightseeing - det er den bedste måde at se byen.
Cycling Copenhagen vil vise dig byens skjulte perler, som du normalt ikke ser på en traditionel sightseeing.
Tag med på vores guidede ture og oplev verdens cykelhovedstad - København.

Konceptet

Cykling Copenhagen er vilde med København – Cyklernes by. Tag på en cykeltur gennem byen og vær med til at fejre danske cykler, design og København. Hos Cycling Copenhagen elsker vi vores by, og vi vil også elske at du oplevede byen på samme måde som de lokale gør – på en cykel.

Den bedste måde at opleve København er til cykel, og det er præcis, hvad vi tilbyder, fordi København handler om cykler … Så enkelt er det. Deltag på en af vores guidede ture og oplev måden at leve på i København, på en cykel i en vidunderlig by.

Gør Cycling Copenhagen til det første stop på din forretningsrejse eller ferie, og vi vil sørge for at give dig masser af ideer til, hvad og hvordan du kan opleve byen. Vi er vilde med cyklen, design og selvfølgelig København.

Uanset om du er på udkig efter den bedste cocktail i byen, et sted at shoppe tøj og kommende danske designere, eller mindre turistede kunstudstillinger, giver vi dig vores bedste forslag til hvad du skal besøge – alt sammen mens vi cykler rundt i byen.

Klik her for et overblik over vores forskellige ture:
Ture