Mathilde kender København indgående og er vores ekspert i alle de små lumske steder i byen.
Christian er vores ekspert i cykeldesign og -kultur, og kender en masse af de lokale producenter og værksteder.

Vores guider

Vores team af guider består af erfarne cyklister og passionerede københavnere – Vi elsker vores by og vi elsker at cykle. Hos Cycling Copenhagen er det vores erklærede mål at give vores gæster den allerbedste oplevelse af København, både ved at vise byens seværdigheder frem og give gæsterne et unikt indblik i det levede liv i København og Danmark. Vi er alle storforbrugere af byen og alt, hvad den kan tilbyde, hvilket betyder at vi altid kan komme med kvalificerede anbefalinger til events, udstillinger og restauranter, samt forslag til anderledes oplevelser i vores fantastisk hovedstad. København er unik og skøn, og vi vil gerne give vores gæster den samme oplevelse af byen som vi har.

Vores guider er alle trænede og erfarne i at føre en gruppe cyklister sikkert gennem byen, så vores gæster kan slappe af og nyde turen. I tilfælde af uheld har vi altid en mobil på os og alle guider har været gennem et førstehjælps kursus, så alle gæster er i trygge hænder.

Vores guider har forskellige baggrunde og interesser, men fælles for os er vores kærlighed til København og cykler. Derudover er Christian ekspert i cykelkulturen og dansk cykeldesign, Mathilde er hipsteren, der kender alle de smarte steder i byen, og Kirsten læser historie på Københavns Universitet. Cycling Copenhagen er med vores team af guider også i stand til at lave ture til større events, hvor der er brug for flere guider og specifikke temaer.

Alle guider taler dansk og engelsk flydende.